Kahve falında annemi aramak

Kahve falında annemi aramak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında annemi aramak gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Kahve falında annesini aramak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret eder.

Kahve falında annemi aramak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi aramak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi aramak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine inanılır.

Kahve falında anne aramak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayı bir arada görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Kahve falında anneni aramak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü aramak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top