Kahve falında anneden para almak

Kahve falında anneden para almak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntı çekeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneden para almak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında anneye para vermek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinden para aldığını görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneden para almak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneden para almak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında anneden para almak kazancını çoğaltacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneden bozuk para almak sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında anneden kağıt para almak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet eder.

Kahve falında anneden para aldığını görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top