Kahve falında düğünü terketmek

Kahve falında düğünü terketmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, rütbenin yükseleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünü terketmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında düğünde terk edilmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında düğünü terketmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Kahve falında camiyi terk etmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlıyı terk etmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden terk edilmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşi tarafından terk edilmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top