Kahve falında dügünde yemek

Kahve falında dügünde yemek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında dügünde yemek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında dügünde yemek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, küskünlüklerin oluşacağına yorulur.

Kahve falında düsmanla kavga etmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında bebek düsük yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düsmanla sarilmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, duymadığı sözleri duyacağına inanılır.

Kahve falında dü me görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında dügün alayı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında düsmanini dövmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında düsük bebek görmek hayır ve bereketin artmasına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top