Kahve falında düğün yapılacağını görmek

Kahve falında düğün yapılacağını görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün yapılacağını gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında düğün yapılacağını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün yapıldığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka yapıldığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Kahve falında büyü yapılmış olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış yol görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında gözleme yapıp yemek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında eski yapı görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top