Kahve falında dudağını kesmek

Kahve falında dudağını kesmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında dudağını kesmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında dudaklarını kesmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dudak kesmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağını kesmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak dudak görmek hafifleyeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağını delmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birini dudaktan öpmek saygının hiç eksik olmayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek kendisini keşfedeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top