Kahve falında dost yılan görmek

Kahve falında dost yılan görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinin karışacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulur.

Kahve falında dost yılan gördüyseniz:

  • Çok fazla ön planda olmamaya çalışın.

Kahve falında dost yılan görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yılanla dost olduğunu görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı dost görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yılanla dost olmak işlerdeki karın artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dostunla küsmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıyla dost olmak şansın kapanacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Kahve falında timsahla dost olmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında dost görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top