Kahve falında döşek dürmek

Kahve falında döşek dürmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında döşek dürmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında döşek dürmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında eşya dürmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında yatak dürmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet dürmek iş hayatında günah işleyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek işinde terfi edeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top