Kahve falında dolma biberi yapmak

Kahve falında dolma biberi yapmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, koltuğunun yükseleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolma biberi yapmak gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Kahve falında dolma biber yapmak güçlükle elde edilecek başarı, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dolma biberi yapmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı biber dolması yapmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında biber dolması yapmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Kahve falında kuru biber dolması görmek muradın gerçekleşeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil dolma biber almak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dolma biber toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biber dolma görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top