Kahve falında doktor öldürmek

Kahve falında doktor öldürmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kısmetlerin artacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Kahve falında doktor öldürmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorun öldüğünü görmek önün açılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Kahve falında ruh doktoru görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında hastanede doktor görmek sorunlar altında ezileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor hastane görmek kişiye hep umut olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işarettir.

Kahve falında kızının doktor olduğunu görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında doktorluğu kazandığını görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet eder.

Kahve falında diş doktor görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top