Kahve falında doğum evi görmek

Kahve falında doğum evi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, durgunlaşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yorulacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum evi gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Kahve falında evlenmeden doğum yaptığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde doğum yapmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evlenmeden doğum yapmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Kahve falında doğum evi görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işarettir.

Kahve falında gelininin doğum yaptığını görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğuma giderken görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında doğum beklemek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top