Kahve falında doğmamış yeğenini görmek

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, yerinde saymayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına delalettir.

Kahve falında doğmamış yeğenini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun doğmasını görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kendini anadan doğma görmek birikmiş parasının olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında doğmamış bebeğini görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Kahve falında doğmamış bebek görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeği ölmüş görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top