Kahve falında dizlerine yatmak

Kahve falında dizlerine yatmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dizlerine yatmak gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Kahve falında dizlerine yatmak çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerde yara görmek yakın akrabadan gelecek habere, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diz üstü oturmak ekmek ve dünya malı alacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diz kapağı görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diz görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında diz çöküp ağlamak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top