Kahve falında dişsiz birini görmek

Kahve falında dişsiz birini görmek düze çıkacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, umduğunu bulamayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında dişsiz birini gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Kahve falında doktora diş temizletmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Kahve falında dişten ip çekmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerini fırçaladığını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri düzgün görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni diş yaptırdığını görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Kahve falında kocaman diş görmek üzüntülerinin biteceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişlerini beyaz görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin düzeldiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top