Kahve falında dişlerini yerden toplamak

Kahve falında dişlerini yerden toplamak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerini yerden toplamak gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında dişlerini yerden toplamak malını ve parasını sağlama alacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde diş görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yerde diş bulmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden çikolata toplamak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında yerden çamaşır toplamak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında yerden misket toplamak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalettir.

Kahve falında yerden ceviz topladığını görmek beden sağlığının zarar göreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Kahve falında yerden pilav toplamak işlerini yoluna koymayı başaracağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top