Kahve falında dişleri dökülmüş görmek

Kahve falında dişleri dökülmüş görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında dişleri dökülmüş gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş arasını temizlemek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri temizlemek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil diş fırçası görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında diş yok görmek duygularını açığa vuracağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top