Kahve falında dişlerini kaybetmek

Kahve falında dişlerini kaybetmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, büyük adımlar atacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Kahve falında diş kaybetmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında diş fırçasını kaybetmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri kaybetmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında takma dişlerini kaybetmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişleri kaybetmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş kaybetmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında dişlerini kaybetmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top