Kahve falında dişlerin ağzına döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerin ağzına döküldüğünü görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, güzelliklerle dolacağına, eşyaların yenileneceğine, arif kimselerden sayılacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerin ağzına döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ağzında çok diş görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ağzında diş görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında ağzındaki dişleri görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından diş çekmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top