Kahve falında ağzında çok diş görmek

Kahve falında ağzında çok diş görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, işlerini düzene sokacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında çok diş gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında çok diş görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek maddi zararını karşılayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top