Kahve falında dişleri güzel görmek

Kahve falında dişleri güzel görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri güzel gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında dişlerinin güzel olduğunu görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında güzel ve beyaz diş görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Kahve falında çok güzel diş görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve güzel diş görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında dişleri güzel görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işi ile gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel diş görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güzel diş görmek bir hastalığa maruz kalacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerinin güzel görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top