Kahve falında dişinin çürümesini görmek

Kahve falında dişinin çürümesini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin çürümesini gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Kahve falında birinin dişinin döküldüğünü görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yirmilik dişi çekmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi koyun kesmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kendi dişinin düştüğünü görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi çekmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin dişinin çıktığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında dişi kanamak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, onlardan fayda göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top