Kahve falında birinin dişinin döküldüğünü görmek

Kahve falında birinin dişinin döküldüğünü görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok sevinçli haberler alacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dişinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında başkasının dişinin ağrıdığını görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişi çekmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında azı dişi çıktığını görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dişini söktüğünü görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin çürüdüğünü görmek dertlerin sona ereceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin oyuk olduğunu görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığın dişini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top