Kahve falında dişin beyaz olduğunu görmek

Kahve falında dişin beyaz olduğunu görmek kazancının azalmayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında kendi dişini beyaz görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, parasını dikkatli harcayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının beyaz dişini görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında dişi beyazlatmak maneviyata daha çok önem verileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin beyaz olduğunu görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında dişin beyaz olduğunu görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında dişini beyaz görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin beyazlamasını görmek evlerin ayrılacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top