Kahve falında dişçiden kaçmak

Kahve falında dişçiden kaçmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dişçiden kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sorumlu hissetttiğiniz durumlarda tartışmalara veya anlaşmazlıklara girmekten kaçının.

Kahve falında dişçiden kaçmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalettir.

Kahve falında askerden kaçmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden kocaya kaçmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaza birşey kaçmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete kaçmak çaresiz ve yalnız kalacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek kaçmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle kaçmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet eder.

Kahve falında kurşundan kaçmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top