Kahve falında dış ülkede olmak

Kahve falında dış ülkede olmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dış ülkede olmak gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında dış ülkede çalışmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne açılacağına alamet eder.

Kahve falında dış ülkeye gitmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ülke dışına çıkmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında dış ülkede olmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini dış ülkede görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında ülke dışında olmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı ülkede yaşadığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka ülkelerin parasını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top