Kahve falında anne evi görmek

Kahve falında anne evi görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne evi gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Kahve falında annenin evi terk ettiğini görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi evde görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi evlenecek görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalettir.

Kahve falında annenin evlenmesi görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin evleneceğini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annesini evlenirken görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin evlenmesini görmek borçlarını bitireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top