Kahve falında ölmüş annesini evlenirken görmek

Kahve falında ölmüş annesini evlenirken görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, iftiraya uğrayacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesini evlenirken gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Kahve falında annenin evlenmesi görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında annesini evlenmiş görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında evlenmeden anne olmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin ev aldığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin ev aldığını görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında anneyi evde görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında annesini başkasıyla evlenmiş görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında annenin evi terk ettiğini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top