Kahve falında diş etmek

Kahve falında diş etmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kazancının bol olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş etmek gördüyseniz:

  • Size yol göstermek istedikleri konularda aslında fazla fikir sahibi olmayabilirler.

Kahve falında dişleri güzel görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bitmiş diş macunu görmek huzur içinde yaşayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişçide tedavi olmak çocuk sahibi olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin kanayarak döküldüğünü görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında diş doktorunu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bütün dişlerini görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında takma diş çıktığını görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında diş apsesi görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top