Kahve falında diş beyazlatmak

Kahve falında diş beyazlatmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında diş beyazlatmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Kahve falında beyaz diş görmek kendi şansını kendi yaratacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güzel diş görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin beyazlamasını görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin dişlerini beyaz görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, işlerinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerini beyazlamış görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş beyaz görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında dişlerin beyaz olduğunu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Kahve falında beyaz diş fırçası görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top