Kahve falında dili uzamak

Kahve falında dili uzamak bir işi rakiplerine kaptıracağına, hayatının da kolaylaşacağına, gönül kapılarının açılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dili uzamak gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında dilinin uzadığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilin uzadığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dili uzamak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak uzamak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işarettir.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top