Kahve falında dil peyniri görmek

Kahve falında dil peyniri görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil peyniri gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında dil peyniri görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sağlıklı olunacağına delalettir.

Kahve falında yılan dilini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dil yediğini görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilinin tutulmasını görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu dili yemek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dilini görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek hayırlı haberler alacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top