Kahve falında dikenli hayvan görmek

Kahve falında dikenli hayvan görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında dikenli hayvan gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında dikenli hayvan görmek işlerin günden güne artacağına, düşmanların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük diken görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında dikenli telden atlamak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücutta diken görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diken ucu toplamak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diken yakmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top