Kahve falında dikenli bahçe görmek

Kahve falında dikenli bahçe görmek mutlu bir evliliğe, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli bahçe gördüyseniz:

  • İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında dikenli bahçe görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işaret eder.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak işinin de hep yürüyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli çalı görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenleri kesmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında diken battığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri diken diken olmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak çok büyük başarılar elde edileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top