Kahve falında dikenleri temizlemek

Kahve falında dikenleri temizlemek büyük ferahlık yaşayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, statü atlayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenleri temizlemek gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dikenleri temizlemek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikenlere takılmak hem de işinde söz sahibi olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında dikenli ot yemek bazı tartışmalar yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diken çıkarmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında dikenli meyve yemek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Kahve falında diken ucu toplamak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top