Kahve falında dergiye bakmak

Kahve falında dergiye bakmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, doyasıya sefasını süreceğine, neşenin yerine geleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kalben çok rahat edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dergiye bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Kahve falında dergiye bakmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında dergi satmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dergi satın almak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dergide resmini görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında dergi görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hedeflerini tutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikkatli bakmak sevinç ve sürura, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Kahve falında tavana bakmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi falına bakmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top