Kahve falında denizin içinde para görmek

Kahve falında denizin içinde para görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde para gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde para bulmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinden para toplamak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde para görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çanta içinde para görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde para görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde para görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top