Kahve falında denizin altında yürümek

Kahve falında denizin altında yürümek sonra kendi işini kuracağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında denizin altında yürümek gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında denizin altında yürümek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz altında yürümek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek yükseleceğine, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur altında yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında altın yolda yürümek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye altında yürümek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında su altında yürümek planlarının işe yarayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kar altında yürümek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top