Kahve falında denizde koşmak

Kahve falında denizde koşmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalettir.

Kahve falında denizde koşmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında deniz kenarında koşmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında denizde koşmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kıyısında koşmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde koşmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize doğru koşmak yol göstereceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında denize koşmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanın peşinden koşmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top