Kahve falında denizde birinin öldüğünü görmek

Kahve falında denizde birinin öldüğünü görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında denizde birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında denize düşerek ölmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin denizde öldüğünü görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balıkların öldüğünü görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde adam öldürmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde boğulup ölmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek ihanete uğrayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında denizde birinin öldüğünü görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top