Kahve falında denizde ateş görmek

Kahve falında denizde ateş görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kredi çekileceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında denizde ateş gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Kahve falında denize ateş etmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde ateş görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında denizde ateş yakmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde ateş görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üzerinde ateş görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde ateş görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve ateş görmek arkasından iyi konuşulacağına, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında denizde ateş görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top