Kahve falında deniz ve altın görmek

Kahve falında deniz ve altın görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Kahve falında deniz ve altın gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Kahve falında denizin altında gezmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Kahve falında deniz altına girmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde altın görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında denizde altın bilezik bulmak büyük başarılar elde edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalettir.

Kahve falında denizden altın çıkarmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın ve deniz görmek içine kapanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizin altında kalmak her istediğini alabileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz altında nefes almak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top