Kahve falında altın ve deniz görmek

Kahve falında altın ve deniz görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın ve deniz gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Kahve falında denizin altında olduğunu görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz altında yüzmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz altına dalmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin altında yaşamak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz altında kalmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin altında balık görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin altında nefes almak rahat bir döneme girileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top