Kahve falında deniz üzerinden geçmek

Kahve falında deniz üzerinden geçmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında deniz üzerinden geçmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinden arabayla geçmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek yolculuğa, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi koşarak geçmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında arabayla denizden geçmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında denizden vapurla geçmek olumsuz haberler alacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top