Kahve falında dar bir yerden geçememek

Kahve falında dar bir yerden geçememek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ana baba duası alınacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yanlış işler yapacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yerden geçememek gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında dar bir yerden geçememek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında dar yerden geçememek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden geçememek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden geçememek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çamurdan geçememek sorunlarının birken beş olacağına, imkanlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında dereyi geçememek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top