Kahve falında dalından kayısı koparıp yemek

Kahve falında dalından kayısı koparıp yemek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işarettir.

Kahve falında dalından kayısı koparıp yemek gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Kahve falında dalında kayısı yemek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret eder.

Kahve falında dalından kayısı yemek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında dalından kayısı koparıp yemek insanlar tarafından sevileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dalında kayısı görmek kazançlı işlere girileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine delalettir.

Kahve falında dalından kayısı koparmak bol kazançlı bir işe girileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında dalından kayısı toplamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek şeref ve rütbeye, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top