Kahve falında dalında gül görmek

Kahve falında dalında gül görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerinin büyüyeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında gül gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında gül dalı koparmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında pembe gül görmek fikirlerinin çatışacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül dalı kesmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında dalında kırmızı gül görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, ağlayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında gül dalı görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından gül koparmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında dalında gül görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından ceviz toplamak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top