Kahve falında daldan portakal koparmak

Kahve falında daldan portakal koparmak bol bol hayır duası alınacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında daldan portakal koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında daldan portakal koparmak herkesin önünde olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalettir.

Kahve falında deniz dibine dalmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında daldan kayısı toplamak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uykuya dalmak kederden ve stresten kurtulacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Kahve falında daldan erik koparıp yemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında dereye dalmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında soğuk denize dalmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalda hurma görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top