Kahve falında dağın tepesine tırmanmak

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, lüks, konfor içinde olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, makbul olan mallar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepelere tırmanmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top