Kahve falında cüzdan toplamak

Kahve falında cüzdan toplamak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, üzüntülerinin biteceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdan toplamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında cüzdan toplamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında deri cüzdan görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanını unutmak büyük bir başarısızlık yaşanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdanının soyulduğunu görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı suya düşürmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanında para bulmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında erkek nüfus cüzdanı görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah cüzdan almak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top