Kahve falında cüzdan istemek

Kahve falında cüzdan istemek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdan istemek gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında cüzdan istemek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cüzdan karıştırmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yeni bir makama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdanı düşürmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdan çalınmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli cüzdanlar görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Kahve falında evlilik cüzdanı almak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında cüzdanı tuvalete düşürmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanını unutmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top